Aerodrom Golubovci Podgorica Specijalizovana prodaja avio karata

Prevoz sa i do aerodroma u Podgorici

Rezervišite kod nas eksluzivni taxi prevoz sa aerodroma Podgorica, ili iz Vašeg smeštaja u Podgorici do Bara. Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Šušanj, Dobra Voda, Utjeha. Takođe, naš limo servis vam je na usluzi https://taxi-travel.me/ i za udobnu vožnju u suprotnom pravcu, tj. Bez obzira na to da li ste domaćin delegacije ili vam treba da vas neko odveze van grada na neki porodični događaj, prevoz putnika vam pruža savršenu priliku da to izvedete u našem Merdecesu GLE.

  • Porastom interesovanja za Crnu Goru, ukazala se potreba za savremenijim, većim i bolje opremljenim aerodromom u glavnom gradu, pa je aerodrom u Podgorici renoviran 2006.
  • Bez obzira na to da li ste domaćin delegacije ili vam treba da vas neko odveze van grada na neki porodični događaj, prevoz putnika vam pruža savršenu priliku da to izvedete u našem Merdecesu GLE.
  • Ukoliko
    želite rezervaciju avio karte , potrebno je da nam posaljete datume
    odlaska i povratka kako bismo Vam napravili rezervaciju avio karte.
  • Takođe, naš limo servis vam je na usluzi i za udobnu vožnju u suprotnom pravcu, tj.
  • U ponudi su Vam putnička vozila, kombi prevoz putnika, kao i posebni autobusi.
  • U izjavi za Pobjedu, iz mađarske avio-kompanije su kazali da su, u okviru stalnog istraživanja i potrage za novim mogućnostima ruta, doneli odluku da privremeno obustave ove letove.

Prema godišnjem prometu putnika zauzima drugo mesto u državi. Naše ljubazno osoblje će Vas čekati po dolasku Vašeg aviona, prevešće Vas našim modernim, udobnim i klimatizovanim vozilima, i postaraće se da zadovoljni stignete na željenu destinaciju. Obrazložili su i da je prethodni cenovnik aerodromskih usluga bio na snazi od 2014, pa sve do početka 2023. Godine, https://podgorica.taxi/ kada je uvedena korekcija “bezbednosne naknade”, sa 1,75 na 3,25 evra po odlazećem putniku. Razlog je, kako kažu, povećanje aerodromskih taksi, što “podgorički aerodrom čini potpuno nekonkurentnim u poređenju sa drugim evropskim aerodromima”, smatraju iz irske firme. Godine je idealan izbor za sve koji žele vrhunsku udobnost u vožnji po pristupačnim cenama.

Podgorica – Zelenika

Kod nas rezervišete taksi iz Beograda do Podgorice bez deljenja sa nepoznatim putnicima. Podgorica je jedini glavni grad u regionu, ali i šire, koji nema organizovan gradski prevoz do aerodroma, uprkos tome što je samo prošle godine kroz njega prošlo više od milion putnika. taxi podgorica aerodrom Osim Rajanera, letove iz Podgorice od oktobra će ukinuti i Viz er, i to za Beč i Rim. U izjavi za Pobjedu, iz mađarske avio-kompanije su kazali da su, u okviru stalnog istraživanja i potrage za novim mogućnostima ruta, doneli odluku da privremeno obustave ove letove.

https://podgorica.taxi/

Ovo vazi za bilo koju EU zemlju i krece se od 250 eura po putniku za EU letove i 600 za prekookeanske. Takodje ce vam ponuditi i karte u malo vecoj vrednosti ako odustanete od zivog novca. Karte u ovom slucaju mozete iskoristiti u roku od godinu dana. Novac cete dobiti u narednih tri mjeseca od podnosenja zahtjeva. Specifikacija za G-Klasu ne uključuje samo čvrstinu i superiornost van puta, već i veću dinamiku vožnje i komfor na asfaltu.

Ukrcavanje u avione danas traje pet puta duže nego pre pola veka, ali kompanije se ne bune. Evo i zašto

U ponudi su Vam putnička vozila, kombi prevoz putnika, kao i posebni autobusi. Naša prednost je tačnost što Vam omogućava da stignete u dogovoreno vreme na destinaciju koju želite. Naša redovna usluga je pojedinačni prevoz putnika (shuttle services), kao i grupni za koji Vam nudimo i posebne popuste.

Aviosaobraćaj: U Crnoj Gori opada broj putnika, u Albaniji rast od … – CdM

Aviosaobraćaj: U Crnoj Gori opada broj putnika, u Albaniji rast od ….

Posted: Mon, 04 Sep 2023 07:00:00 GMT [source]

Na raspolaganju imamo isključivo nova Mercedes vozila E, S, i V klase. Osim za prevoz automobilom u jednom smeru(transfer), kod nas možete iznajmiti vozilo sa vozačem za bilo koju vrstu poslovnog ili turističkog putovanja koja uključuje čekanje, više odredišnih lokacija i povratak. Izaberite između direktorskog Mercedesa E klase ili VIP automobila Mercedes S klase.

Podgorica – Prčanj

Iz Aerodroma, pak, tvrde da ih kompanije Rajaner i Viz er nisu zvanično obavestile o ovim promenama. To je Pobjedi saopšteno iz ove irske avio-kompanije, koja je do sada imala 9 linija iz Podgorice. Nakon ove odluke, imaće ih maksimalno šest, javlja portal Investitor. Pošaljite na upit i naši agenti će vam odgovoriti  u najkraćem vremenskom roku sa ponudom.

taxi podgorica aerodrom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X